Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 37 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Gimnazijoje vyko „Judumo savaitė“

Rugsėjo 20–25 dienomis Utenos Adolfo Šapokos gimnazijoje vyko „Judumo savaitė“. Jos metu organizuotos aktyvios, sportinės ir įtraukiančios veiklos, kurios leido pamiršti pasyvų gyvenimo būdą.

Utenio stadione rengtos orientacinės varžybos. Užduotis sudarė vietos (merginoms – šešios, o vaikinams – aštuonios), kurias pasiekti buvo galima tik įveikus kliūčių ruožą. Mūsų gimnazijos 2c klasės mokiniai – Laurynas Maigys, Austėja Jučiūtė ir Greta Pelanytė – užėmė pirmąją vietą.

Saulėtą trečiadienio popietę Utenos sveikatos biuras, minėdamas dieną be automobilio, vykdė dviračių žygį. Renginyje dalyvavo Adolfo Šapokos gimnazijos fizinio ugdymo mokytojai kartu su mokiniais. Dalyviai aplankė Giedriaus Mozūros keramikos studiją. Čia jie buvo šiltai priimti, vaišinosi arbata ir apžiūrinėjo keramikos darbų kolekciją. Gavę gerų emocijų dviratininkai grįždami aplankė Norkūnų piliakalnį.

Dar vienas kasmetinis gimnazijos renginys – „Pirmokų klasės estafetė“. Jį organizavo fizinio ugdymo mokytojai. Prieš rungtį apšilimą vedė šokių grupė „Motus“. Pasibaigus renginiui visos klasės buvo apdovanotos.

Savaitės renginius užbaigė Pulkininko Prano Saladžiaus šaulių 9-tosios rinktinės kliūčių ruožas. Jį išbandė 2 ir 4c gimnazijos klasių mokiniai. Kliūčių ruožo dalyviai teigė, jog veiklos pareikalavo ištvermės bei energijos, bet nepaisant to, nuotaikos buvo puikios.

Štai tokia buvo aktyvi ir pozityvo pilna savaitė, kuri priminė, jog judėjimas suteikia laimės, suburia į bendraminčių ratą ir teikia produktyvumo.

 

Renginių akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija