Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 38 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Advento popietė gimnazijoje visus apglėbė ramybės ir jaukumo skraiste

Gruodžio 18 d. visą mokyklos bendruomenę sukvietė jauki advento popietė. Nuostabiai išpuoštoje aplinkoje (mokytojos Aureolės Maračinskienės ir jos mokinių darbas), baltai pasidabinusių merginų (vadovė Birutė Siliūnienė) atneštoje žvakių šviesoje skambėjo smuikų, klavišinių, saksofono, akordeonų, kanklių ir skudučių skleidžiama plazdanti adventinė muzika. Muzikos mokytojos Irenos Latonienės vadovaujamų mokinių ir svečių – Utenos miesto jaunimo kolektyvų – atliekamos dainos ir šokiai visus užbūrė sutelkdami artėjančių švenčių laukimo ramybei.

Lietuvių kalbos mokytojos Jolitos Bukėnienės vadovaujamų skaitovų ir renginio vedėjų Auktumo Maračinsko bei Enrikos Tamošiūnaitės skaitomas J. Marcinkevičiaus prozos ir H. Radausko bei A. Marčėno poezijos žodis priminė apie netrukus įvyksiančią didžiojo Rėdos rato metų virsmo prasmę, kvietė į jaukius elegantiškai sningančios žiemos grožio ir gamtos apmąstymus bei adventinės rimties savastį.

Popietės užsklandoje laiminantį šventinį padėkos žodį tarė mokyklos svečias, Utenos Dievo Apvaizdos dekanato dekanas, klebonas Remigijus Kavaliauskas. Taip pat visai mokyklos bendruomenei už nuveiktus metų darbus, susitelkimą ir buvimą kartu dėkojo mokyklos direktorius Saulius Brasiūnas.

Pakili ir jauki adventinė nuotaika palietė kiekvieno širdį, paskatino nešti po mažytę dalelę gerumo savo mokiniams, kolegoms, artimiesiems. Linkime visiems gražių ir prasmingų artėjančių švenčių.

Dėkojame renginio rėmėjams: UAB „Alantos agroservisas“, AB „Žemaitijos pienas“ ir UAB „Vaisida“.

 

Popietės akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija