Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 36 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Kalėdinis krepšinis Šapokoje

Gruodžio 16 d., penktadienį, gimnazijoje vyko kalėdinis krepšinio turnyras. Abi komandos atstovavo A. Šapokos gimnazijai, tačiau vieną komandą sudarė jau baigę gimnaziją šapokiečiai (vyriausias buvo iš 2007 m. laidos), o kitą vis dar besimokantys gimnazistai.

Iš viso buvo keturi kėliniai. Prieš prasidedant pirmajam kėliniui, kelis žodžius tarė gimnazijos direktorius, o vėliau žiūrovus palinksmino mokyklos šokių grupė „MOTUS“. Pirmajam kėliniui pasibaigus pergalė buvo mažųjų šapokiečių rankose.

Prieš antrąjį kėlinį į salę išbėgo „MOTUS“ šokėjos, o po šokio buvo vikriausio žaidėjo konkursas ir kalėdinio krepšinio nuo centro metimo rungtis mūsų krepšininkams. Laimėtojams buvo įteikta įsimintinos dovanos: stiklinės statulėlės bei nominacijų raštai. Po antrojo kėlinio laimė nusišypsojo vyresniųjų šapokiečių komandai.

Per pertraukėlę šokėjos vėl žavėjo visus savo šokiu, o po šokio vyko kalėdinio krepšinio dėjimo į krepšį rungtis. Laimėtojas buvo apdovanotas statulėle bei nominacijos raštu. Po trečiojo kėlinio fortūna vis dar šypsojosi vyresniesiems šapokiečiams, tačiau mažieji dar nenuleido rankų.

Prieš ketvirtąjį kėlinį vyko paskutinė rungtis – baudų metimas į krepšį. Laimėtoja buvo apdovanota statulėle ir nominacijos raštu. Ketvirtasis kėlinys buvo pats energingiausias ir labiausiai įtemptas. Kėlinio pabaigoje dauguma buvo susitaikę su mintimi, kad laimėjimas bus vyresniųjų šapokiečių rankose, tačiau nereikia nuleisti rankų per greitai. Likus minutei iki kėlinio pabaigos mažieji šapokiečiai sugebėjo įmesti tris taškus ir vėliau, likus vos kelioms sekundėm, mažieji spėjo įmesti dar du taškus taip išlygindami rezultatą.

Kalėdinis krepšinis buvo užbaigtas lygiosiomis. Abi komandos ir šokėjos dovanų gavo po šakotį, mandarinų ir daug puikių ir įsimintinų akimirkų.

Benita Klimanskaitė, 3c

 

Renginio akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija