Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 58 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Tarptautinis projekto „Tinkamai vertinkime gamtą“ koordinatorių susitikimas

Kaip ir buvo planuota, pirmasis tarptautinis projekto „Tinkamai vertinkime gamtą“ susitikimas įvyko Lenkijoje lapkričio 12–17 dienomis. Susitikimo veiklos buvo organizuotos Varšuvoje ir Zychlino Zespol mokykloje. Zychline dalyvavo atstovai iš mokymo įstaigų-partnerių (dviejų universitetų ir šešių mokyklų). Mūsų gimnazijos atstovės buvo mokytojos Irena Budreikienė ir Gintarė Siniakovienė. Projekto koordinatoriai Victor J Colino Rabanal, Fernando Rodriguez (Salamankos universiteto dėstytojai) ir Jose Maria Mezquita susitikimo metu skaitė paskaitas ir organizavo seminarus.

Pirmoje sesijoje buvo išsamiai aptarta esama projekto būsena ir MOOC (mokytojų mokymai ir parengtos medžiagos pateikimas) mokytojams. Prieš susitikimą kiekviena mokykla parengė savo šalies ekosistemų ir ekosistemų paslaugų pristatymą naudodama Padlet, todėl buvo analizuojami ir aptariami šie pristatymai.

Lapkričio 16 d. sesijos buvo skirtos O3 žiniatinklio platformai ir projekto narių darbui eTwinning platformoje. Susirinkusieji nuodugniai diskutavo apie mokomosios medžiagos ir ateityje vykdomų veiklų kūrimą, grupių darbo organizavimą pagal dalykus ir jau sukurtų veiklų analizę.

Buvo priimti nutarimai dėl tolesnių projekto veiklų ir partnerių atsakomybių. Mokytoja Irena Budreikienė bus atsakinga už Projekto O3Web žiniatinklio (mokomosios medžiagos Europos mokykloms platforma) turinį ir kokybę. Ji vadovaus projekte dalyvaujančių anglų kalbos mokytojų veikloms, inicijuos užduočių bei mokomosios medžiagos, kaip integruoti ekosistemines paslaugas į užsienio kalbų mokymą, kūrimą, bus atsakingą už anglų kalbos mokomosios medžiagos ir užduočių kokybę. Mokytoja Gintarė Siniakovienė kurs mokomąją medžiagą ir užduotis, kaip integruoti ekosistemines paslaugas į geografijos dalyką, ji dirbs grupėje kartu su informacinių technologijų mokytojais.

Nepaisant įtempto tvarkaraščio, dalyviai turėjo galimybę pažinti lenkų kultūrą: apžiūrėti Varšuvą, aplankyti Torunę, dalyvauti ekskursijoje po Oporūvo pilį ir paragauti lenkiško maisto.

 

Projekto akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija