Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 41 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Judumo savaitė gimnazijoje

Rugsėjo 16–22 dienomis Utenos Adolfo Šapokos gimnazijoje vyko judumo savaitė. Jos metu vyko įvairios veiklos. Judumo savaitę A. Šapokos gimnazija pradėjo kelione į Palangą. Kartu su mokytoja Birute Siliūniene šokių grupė „Motus“ išvažiavo į rugsėjo 16–18 d. vykusį „#BEACTIVE“ festivalį.

Pirmąją dieną pradėjome pasivaikščiodami Kėdainių senamiesčiu. Jame aplankėme Šv. Juozapo bažnyčią, o sušalus ir išalkus užsukome į vietinę kepyklėlę, kurioje valgėme neapsakomo skonio bandeles. Jau atvykus į Palangą dieną užbaigėme su Lietuvos moterų sporto asociacijos masinio šokio repeticija.

Antroji diena prasidėjo rytine mankšta ir maudynėmis. Atsivėsinus Baltijos jūroje, visi dalyvavome iškilmingame parade, kuriame dalyvavo iš įvairių miestų ir šalių atvažiavę šokių, gimnastikos kolektyvai, kolegijos bei šaulių sąjunga. Parado metu atžygiavome į miesto centrinį stadioną, kuriame vyko „Sporto festivalio #BEACTIVE“ atidarymas. Atidaryme šokome kartu su sporto entuziaste Joana Bartškiene ir šokių klubu „Amadeus Dance“. Basanavičiaus g. pabaigoje vyko įvairios sporto rungtys: pasagos mėtymo varžybos, DART BAL futbolo žaidimas, petankė, disk golfas ir t. t. Antroji diena buvo užbaigta fitneso pasirodymais Palangos sporto arenoje ir festivalio duzgėmis su DJ Averjano Jūratės ir Kastyčio skvere.

Trečioji diena taip pat prasidėjo rytinėmis maudynėmis ir mankšta, kurios metu mokytoja Birutė laimėjo pirmąją vietą bėgime. Dar šiek tiek pasigrožėjus Palanga išvykome atgal į Uteną.

Toliau A. Šapokos gimnazija judumo savaitę tęsė draugiškomis futbolo varžybomis, kurios vyko 19 d. (pirmadienį). Dalyvavo mūsų gimnazijos pirmokai prieš Aukštakalnio progimnazijos rinktinę. Deja, ne visada ir mus aplanko sėkmė ir šįkart pergalė atiteko Aukštakalnio progimnazijos rinktinei. Tačiau mes nosies nenukabinome!

Energingumo pilna savaitė tęsiama toliau ir ją pratęsia pirmokai su renginiu „Mano klasės estafetė“, kuris įvyko 21 d. (trečiadienį). Su mumis kartu rungtyniavo Aukštakalnio progimnazijos rinktinė, o renginį atidarė „Motus“ grupė, kuri pravedė trumpą mankštą. Šįkart fortūna aplankė 1d klasę ir laimėtojai gavo patį sveikiausią ir saldžiausią prizą – pilną pintinę obuolių.

Na, o savaitė užbaigiama sveikatos biuro suorganizuotu dviračių žygiu, kuriame dalyvavo net 40 šapokiečių. Tai vyko 22 d. (ketvirtadienį). Maršrutas (apie 16 km.): Utenio aikštė–Medeniai–Kloviniai–„Ginto ūkis“. Ūkyje dalyviai buvo labai šiltai sutikti, pavaišinti moliūgų sriuba, saldumynais ir arbata. Atsisveikindamas šeimininkas kiekvienam padovanojo po povo plunksną.

Taip ir buvo baigta visa judumo savaitė. Pati būdama šios savaitės dalyve pasijutau labai puikiai, nes galėjau išbandyti save įvairiose sporto srityse, pamatyti, ar daug energijos turiu ir taip pat galėjau prisirinkti daug įvairios patirties ir įspūdžių!

Benita Klimanskaitė, 3c

 

Renginių akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija