Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 64 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Krepšiniui – šimtas!

Balandžio 27 d. Utenos Adolfo Šapokos gimnazija minėjo jubiliejinę datą – krepšinio šimtmetį. Renginys subūrė ne tik krepšinio aistruolius, bet ir visus, kurie norėjo papildyti savo žinias šioje srityje. Renginyje svečiavosi „Juventus“ krepšinio lygos įkūrėjas Paulius Čyvas, LKL Utenos „Juventus“ krepšininkas Gintautas Matulis, žinoma, nebuvo pamiršti ir gimnazijos krepšinio komandos „Žaginynas“ žaidėjai bei jų treneris Rimvydas Vaitkus.

Integruotą fizinio ugdymo, istorijos ir matematikos pamoką pradėjo mokytojos Daiva Dūdėnienė ir Birutė Siliūnienė, gimnazijos šokių grupė „Motus“, o vėliau žiūrovai klausėsi interviu su renginio svečiais, kurie atskleidė savo sėkmės istorijas, pasidalino įsimintinomis akimirkomis varžybų metu. „Žaginyno“ komandos nariai įvardijo savo autoritetus, kurie juos žavi ir laiko juos gerais pavyzdžiais tobulėti. Taip pat vyko ir praktinė užduotis – „istorinis krepšinis“, kuriame dalyviai siūlų kamuoliuką bandė įmesti į pintinę. Šią rungtį pradėjo Paulius Čyvas, Gintautas Matulis, bei gimnazijos direktorius, o iš paskos sekė „Žaginyno“ nariai. Protmūšyje buvo patikrintos žaidėjų tiek istorinės, tiek praktinės žinios.

Renginio vedėjai Kristina ir Benas pakvietė dvi tarp žiūrovų buvusias mokytojas, kurios domisi krepšiniu – Aureliją Grašienę ir Gražiną Žilinskienę. Jos papasakojo, kodėl šis sportas joms įdomus, o A. Grašienė teigė, jog yra didelė komandos „Juventus“ fanė ir atidžiai seka bei stebi kone kiekvienas varžybas.

Na, o šią istorinę pamoką daina baigė „Decima“ dainininkės, kurios sukūrė jaukią ir įsimintiną nuotaiką.

Kitą dieną vyko šio renginio tęsinys – krepšinio varžybos, kuriose trečiokų komanda kovojo prieš ketvirtokus. Ketvirtokai nugalėjo rezultatu 110:85.

Parengė Deimantė Grašytė (4c)

 

Renginio akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija