Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 37 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Prasidėjo renginių, skirtų Vasario 16-ajai ir Adolfo Šapokos gimtadieniui, savaitė

Pirmadienis gimnazijoje prasidėjo griausmingomis orkestro „Cinkas“ melodijomis, kuriomis kolektyvas pasveikino visą bendruomenę artėjančių švenčių – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos ir Adolfo Šapokos gimtadienio – proga.

Dvi šventines pamokas su programa „ŠIMTMEČIO DIALOGAS. Dedikacija Nacionalinės premijos laureatui Sigitui Gedai ir Lietuvos patriarchui Maironiui“ gimnazistams padovanojo teatro, televizijos, kino ir poezijos aktorė, UNICEF Geros valios ambasadorė VIRGINIJA KOCHANSKYTĖ ir klarnetu grojęs renginių vedėjas ir organizatorius VALDAS ANDRIUŠKEVIČIUS.

Susitikimo metu svečiai kartu su gimnazistais per Maironio ir S. Gedos kūrybą ieškojo atsakymų į esminius šiandienos klausimus, kas yra Tėvynės meilė, pareiga gimtajam kraštui ir atsakomybė už jos ateitį, bandė širdyse kurti Lietuvos ateities viltingą viziją.

Programoje skambėjo Maironio pratarmė poemai „Tarp skausmų į garbę“, S. Gedos devyni sonetai ir epitafija „Maironio mirtis“, eilėraščiai iš knygų „Mamutų tėvynė“, „Septynių vasarų giesmės“, aktorė pasidalino prisiminimais apie Sigitą Gedą – poetą, dramaturgą, kritiką, vertėją, eseistą, Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatą, Gedimino ordino kavalierių. Valdas Andriuškevičius atliko A. Remesos, V. Bagdono, O. Mesiano, L. Berio, K. Debiusy ir M. Ravelio kūrinius klarnetui solo.

 

Pamokų akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija