Company Logo

Egzaminatorius

Gimnazijoje naudojama šiuolaikiška ir efektyvi internetinė sistema, padedanti mokytojui ruošti, o mokiniams ruoštis brandos egzaminams

Projektas „TŪM II“

Dabar prisijungę

Dabar svetainėje 41 svečiai (-ių) ir narių nėra

steam

Išvyka į Lietuvos Respublikos Seimą

Lapkričio 30 d. Lietuvos Respublikos Seimo nario Edmundo Pupinio kvietimu grupė gimnazistų kartu su istorijos mokytojomis dalyvavo Laisvės kovotojo Antano Kraujelio-Siaubūno 90-mečio minėjime. Atvykę į Lietuvos Respublikos Seimą išvykos dalyviai vaikščiojo po Seimo rūmus, klausėsi gidės pasakojimo ir susipažino su šios institucijos veikla.

Kovo 11-osios salėje vyko konferencija. Sveikinimo žodį tarė Lietuvos Respublikos Seimo narys E. Pupinis ir Lietuvos Respublikos krašto apsaugos viceministras V. Umaras. Apie partizaninį judėjimą ir A. Kraujelio veiklą savo mintimis dalijosi Lietuvos Respublikos Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas prof. V. Landsbergis, Seimo narys, istorikas A. Anušauskas, Didžiosios kovos apygardos 8-osios kuopos karys R. Tolvaiša, Seimo narė, Laisvės premijos pirmininkė R. Morkūnaitė-Mikulėnienė, Antano Kraujelio sesuo, habil. dr. J. Šyvokienė pristatė savo knygą „Nenugalėtas ir neužmirštas“. Ypač smagu buvo iš Seimo tribūnos klausytis dviejų mūsų gimnazistų – M. Laužiko (mok. G. Tūzienė) ir A. Dirmaitės (mok. S. Meiduvienė) rašinių apie laisvę. Minėjime skambėjo Lietuvos kariuomenės vyrų choro „Aidas“ (vadovas prof. T. Šumskas) ir Utenos Meno mokyklos mokinių atliekami muzikiniai kūriniai.

Po konferencijos Seimo narys E. Pupinis bendravo su šapokiečiais, vaišino arbata ir saldumynais, apdovanojo literatūrinių rašinių autorius. Gimnazistai dėkoja Seimo nariui už pakvietimą dalyvauti prasmingoje pilietiškumo ir patriotiškumo pamokoje.

 

Išvykos akimirkos:

Mes — VU partneris

vu 2005 m. su Vilniaus universitetu pasirašyta bendradarbiavimo sutartis

Paieška

VILNIUS TECH klasė

vgtu
Nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. gimnazijoje įsteigta VILNIUS TECH klasė
Prašymas dėl priėmimo į VILNIUS TECH klasę

Pamokų laikas

1.  8.008.45

2.  8.559.40

3.  9.5010.35

4.  11.0011.45

5.  12.0512.50

6.  13.0013.45

7.  13.5514.40

8.  14.4515.30

Abituriento atmintinė

Lietuvos moksleivių sąjunga kartu su NEC ir LAMA BPO parengė atmintinę abiturientams

Erasmus+ LELETO leidinys
leleto leleto

.




© 2005–2017 Utenos Adolfo Šapokos gimnazija